Fietsen in Utrecht

Fietsen in Utrecht

Verwacht

Van binnenstad naar buitenrand

Utrecht is een van de meest fietsvriendelijke steden in de wereld.  Een uitgebreid net van fietsstraten verbindt veel bestemmingen met elkaar. Deze Odyssee Reisgids maakt er vaak gebruik van. De zes routes bieden je als bewoner of bezoeker een beeld dat verder reikt dan de binnenstad.

De gids Fietsen in Utrecht verschijnt rond 15 april 2020. Wil je een bericht ontvangen als de gids is verschenen, stuur dan een mail naar Odyssee Reisgidsen. 

Verrassend Utrecht

Laat je verrassen door  de vele bezienswaardigheden buiten de binnenstad: van een museum met vondsten uit de Romeinse tijd tot de spectaculaire architectuur in het Utrecht Science Park, van het moderne Maximapark in Leidsche Rijn tot het romantische landgoed Oostbroek of van de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie tot sprookjeskasteel De Haar. Veel aandacht is er voor de voortgaande modernisering en uitbreiding van het stadscentrum – concreet rond het station, in uitvoering langs het Merwedekanaal.

En natuurlijk fiets je langs binnenstadtoppers als de Dom, de Oude en Nieuwe Gracht met hun unieke werfkelders en de middeleeuwse singels.

De zes routes variëren in lengte tussen 15 en 25 kilometer.

Onze nieuwsbrieven ontvangen?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen